Klinikk 24

Vi har inngått et samarbeid med Klinikk 24 som innebærer at alle våre medlemmer får 15% rabatt på første behandling. Husk å si at du jobber i en av våre medlemsbedrifter! 

Har bedriften helseforsikring? Vi er kontaktpunkt for de fleste forsikringsselskaper.

Klinikk 24

Velkommen til et tverrfaglig miljø med høy kompetanse. Hos K24 finner du bred kunnskap innen blant annet  trening, diagnostikk og behandling av muskel-, og skjelettplager, graviditet og livsstilsrelaterte plager

På K24 vil du finne imøtekommende og serviceinnstilte medarbeidere som vil gjøre dine besøk hos oss så gode som mulig. Vi har et høyt kompetent helse- og treningsteam med faglig dyktighet til å designe det treningsopplegget som er riktig for deg og dine mål.

Hos oss kan du velge mellom flere medlemskap og finne det som passer deg best. Priser fra kr. 299,-/mnd.

På K24 vil du finne personell som du kan spørre om hjelp om du lurer på noe eller trenger hjelp. Vi har en god kombinasjon av prestasjonstrenere og terapeuter på jobb i senteret vårt. Alle medlemskapene inkluderer din egen personlige terapeut og prestasjonstrener som du kan kontakte ved spørsmål om din trening. I tillegg til dette vil du få 24-timers garanti på undersøkelse/behandling hos terapeutavdelingen.

Om du ønsker å få hjelp til å komme i gang med treningen på en trygg og god måte kan du velge Tren med PT.  Her velger du ett gitt antall timer med en av våre dyktige Prestasjonstrenere (PT) som gir deg en effektiv, trygg og god start på treningen uansett forutsetning. Om du ikke vil betale alt på engang, kan du velge månedlig betaling.

K24 og Klinikk24 er et kompetansesenter. Gjennom vårt helhetlige helse og treningstilbud med godt utdannede personell jobber vi hele tiden med å videreutdanne og oppdatere oss. Våre terapeuter og trenere jobber med å undervise, kurse og foreleser for flere forskjellige miljøer. Dette gjør vi internt og til medlemmer med workshops, div kurs, for samarbeidspartnere og div foreninger vi samarbeider med. Vi ønsker at våre medlemmer og samarbeidspartnere skal øke kompetanse på helse og trening.

Fortsatt ikke bestemt deg for å bli medlem hos oss?

Vi tilbyr alle en gratis prøvetime på K24. VI ønsker imidlertid at du booker en tid for dette på forhånd, slik at vi kan ønske deg velkommen på en god måte og vise deg rundt i senteret vårt. Du kan booke en time via kontaktskjemaet på høyre side eller ta kontakt på tlf: 99 10 24 24 eller e-post post@k24.no